ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische Bureaustoel

Een Ergonomische Bureaustoel is onmisbaar op de computerwerkplek. Een goede ergonomische bureaustoel kunt u instellen naar uw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten, zonder rug- of nekklachten. Een goede, actieve zithouding vermindert lichamelijke klachten en verhoogt het comfort en de arbeidsproductiviteit.

Bij Easy Ergonomics hebben we een ruim aanbod aan ergonomische bureaustoelen die u compleet op uw persoonlijke wensen kunt afstellen. Al onze verschillende bureaustoelen voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 en Nederlandse NPR 1813 normen. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een ergonomische bureaustoel kopen

Een actieve en gezonde werkhouding is erg belangrijk. Onderuitgezakt op een stoel zitten kan comfortabel voelen, maar op deze manier wordt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal ondersteunt. De rug wordt op deze manier langdurig plaatselijk belast en dit kan op den duur vervelende lichamelijke klachten veroorzaken, zoals:

  1. rugklachten
  2. zenuw- of aderafknellingen
  3. weefselirritatie
  4. stoornissen in de ingewanden en
  5. ademhalingsmoeilijkheden

Een goede zithouding is dus ontzettend belangrijk!

De ergonomische bureaustoelen van Easy Ergonomics zijn aan te passen aan uw eigen voorkeuren. Zo zijn bij de meeste bureaustoelen de zitting, lendensteun en armsteunen precies zo in te stellen zoals u graag wilt. Dit zit niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk kleiner wordt.

NEN-EN 1335 Bureaustoelen 

In Europa zijn eisen gesteld waaraan bureaustoelen moeten voldoen qua instelbaarheid en afmetingen. Deze eisen zijn samengevat in de ARBO norm NEN 1335. Alle stoelen die wij leveren voldoen minimaal aan deze Europese ARBO norm. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede ergonomische stoel die jaren meegaat en ervoor zorgt dat u comfortabel zit.

Bekijk hier onze NEN-EN 1335 Bureaustoelen

NPR 1813 Bureaustoelen

De NPR (Nederlandse Praktijk Richtlijn) 1813 norm is een aanvulling op de NEN-EN 1335 norm. De NPR 1813 stelt een aantal aanvullende eisen aan een bureaustoel. Het doel is om aan te geven op welke goede en verantwoorde wijze zittend en eventueel staand kantoorwerk kan worden uitgevoerd. Wanneer u 5 dagen per week en 8 uur per dag achter een computer werkt of wanneer u flexwerkt, adviseren wij om een NPR 1813 bureaustoel te nemen. Deze stoel heeft namelijk veel meer instelmogelijkheden om het zitcomfort te optimaliseren.

Bekijk hier onze NPR 1813 Bureaustoelen.

Heeft u hulp nodig?

De keuze voor een ergonomische bureaustoel is persoonlijk en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan al uw wensen. Wij adviseren u graag over welke bureaustoel het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende materialen of wilt u een bureaustoel kopen? Neem voor meer informatie of vragen over ergonomische bureaustoelen contact op met onze adviseurs.